Дівчата, оця стаття, що я вище дала посилання, такаааа цікава, там стільки супровідної літератури до Біблії, я все хочу читати, купу книг:))) До Лоліти ніколи про таке й не думала, а тепер ще список розширила хотілок тими ключами
Аня, стаття дужe цікава, я правда щe нe докінця прочитала, тільки пeрeглянула, бо трeба виділити час і нормально то пeрeчитати.
Скачала собі Біблію на телефон, програмка нагадує, що треба читати щодня) буду пробувати, бо це моє давнє прагнення, щоб прочитати всю повністю
Ви знаєте, дівчата, таки мій метод працює. Телефон завжди під рукою,то читаю по главі чи кілька глав практично кожного дня
Здається, ні. Я скачала переклад Огієнка. Там Старий і Новий Завіти, все по порядку, і є все. Я тобі зараз в групі хіба скрін закину
Перечитала кілька перших сторінок і лишній раз переконалась, що ми дуже любимо обговорити те, в чому не компетентні )) Я є Свідком Єгови уже багато років свого життя, до того дуже ревно відвідувала церкву. Всі, хто мене знає, погодяться, що я не є фанатиком, чи глибоко нещасною і обмеженою людиною, бо не святкую свята і не отримую подарунки на ДН))) Тема у вас дуже гарна - читати Біблію, та ще й щодня, то є дуже хороша справа. І справа тільки в тому, хто що хоче побачити в прочитаних словах) Якщо чорним по білому пише одне, а я це обертаю так, як хочеться мені, то це тільки моя справа і тільки я буду потім відповідати перед Богом за своє життя. Вважаю неправильним і негуманним в даних темах обговорювати чиюсь віру, при тому що ніякої відповіді ви не почуєте. А переказувати чия мама, тітка, масажистка і т.д., щось там сказала і ще й перекручувати багато чого, то трохи якось взагалі несерйозно. Сподіваюсь нікого не образила. просто висловилась. Всі ми грамотні і начитані, такщо поважаймо один одного!