Дякую, приємно, що пам*ятають :) Ох, пропала я... Якщо я ще напишу, що за січень я прочитала лишень 3 книжки, та й то 3, бо одну дитина мене заставила прочитати, ви зрозумієте масштаби трагедії ))))) На канікулах наспілкувалася із закордонними колегами по роботі - отримала ТАКУ мегадозу позитиву і натхнення до розвитку і роботи! Просто АХ! Ще зрозуміла, що я дуже-дуже хочу одної штуки (писати що саме не буду, бо це таке трохи моє сокровенне), відпустила собі часу 2 роки, не знаю, чи вдасться цього досягнути, але навіть ті знання, які будуть отримані по дорозі до - все одно все залишиться зі мною. Так що поки ще горю натхненням, загрузила себе по повній, такий інформаційний потік собі устроїла, що в кінці тижня просто звалююся - але мені таке дуже подобається, відчуваю, що живу! Але погано, що часу більше не залишається ні на що. Буду старатися трохи надолужувати ситуацію з читанням в лютому, насправді я читаю, і доволі багато, але просто не фікшн, а по роботі, перелопатила купу інформації за січень. І за вами всіма я скучила, тре хоч трошки частіше заглядувати на форум. Сподіваюсь, у всіх були чудові січневі свята і всі чудово відпочили! Мар'яна, а в тебе я справи? Як провели канікули, як дитя? Вже менше хворіє?
Дякую!!! Нічого. Ходимо в садок нарешті вже повний день, за хвороби я трохи міняю відношення - зараз має нежить, але я рубаю окуня і відправляю в садок і лише думаю щоб не дзвонили забрати раніше через той нежить бо ніби кажуть не приводити хворих дітей))
Дівчата,де можна відсвяткувати дитячий ДН.Має бути 6 дітей і 10 дорослих.І в мене дилема-і вдома лінь готувати.Але і в кафе недешево вийде.Ще й треба дітей зайняти.Думали про Гранде Піццерію,але там дитяча кімната платна.І як мінімум 6 дітей на 3-4 години.Але ще думаю,чи захочуть там бути. Дитячу кімнату не хочу.Вже багато разів були
Може,ще якесь кафе з дитячою кімнатою.Бо я геть відстала.Давним-давно ніде не була. @Nadushka ,а як ви святкували
Я так Данін рочок не знаю де святкувати. Теж думали про Гранд піцерію,але теж накладно з тою кімнатою,до того ж там нема алкоголю. Ще Рів'єра на Пасічній з дитячою,але також дорого.
В Гранде піцерії тепер немає алкоголю, тобто якщо дорослі захочете випити, прийдеться в інше місце йти. Там політика власника тепер така
Адріана, ми колись були в ресторації Мулярових (чи якось так) коли Гафійка приїжджала, там є дитяча кімната і няня. Кімната безкоштовна лише няні треба заплатити і то сказали скільки вважаєте за потрібне. Гафійчин Саша там довго сидів.
В Пасічні ще є Повидло. Ми там вже двічі святкували. Кімната безкоштовно підходить для всіх дітей і там є наглядальниця
Там божественні супи пюре, салати оригінальні. І такі порції великі, що я перший раз взяла суп і салат..То від десерту вже відмовилась, бо не подужала б. Смачні медальйони з телятини...Коротше мені там все смачне))))
Дівчата,дякую. Не знала,що нема алкоголю в Гранде Піццерії.Яле ми якось були,то давали Винну карту.Чи я помилюся? А в Світлиці тій смачно?Ніколи не була. Ось Повидло нам дуже підходить по розташуванню.Але я не була ще. Ще в нас таке,що мої діти і діти куми в кафе їдять лише піццу,фрі.Та мої можуть стейк.Ніякі салати та закуски-в рот не візьмуть.В піццерії то точно щось зїдять Бачу,що так буду перебирати,що вдома будемо
Та ми стандартно в дитячій кімнаті, мами з дітьми))) Хоча бачу, що наступного року вже треба щось міняти, бо цим старшим дітям там вже нудно. То що, навіть бокал вина не можна випити за вечерею???