У 2020 році @Pr. Mcgonagall запропонувала читати сімейні саги,які і обрали на січневій зустрічі Ось такий список 1.Джеффрі Євгенідіс.Середня стать @Bookira 2. Арчибальд Кронін.Замок Броуді @Pr. Mcgonagall 3.Джон Стейнбек.На схід від Едему @Soulless 4.Маріо Пьюзо.Хрещений батько @Meri Poppins 5.Крістін Ханна.Соловей @tuchka 6.Сельма Лагерлеф.Сага про Єсту Берлінга @Ирина 7.Крістін Гармел.Солодкі чари забуття @Firejuli 8.Діана Сеттерфілд.Тринадцята казка @Knopo4ka- прочитала 9.Мері Ловсон.Кінець дороги @ariannagres-прочитала 10.Елена Ферранте.Моя неймовірна подруга @milka- прочитала 11.Маргарет Етвуд.Сліпий убивця @Seledo4ka 12.Джоан Харріс.П'ять четвертинок апельсина @Irysya- прочитала 13.Енн Тайлер.Блакитне мереживо долі @Nadushka - прочитала 14.Арундаті Рой.Бог дрібниць @Лямонка 15.Фенні Флегг.Смажені зелені помідори в кафе "Зупинка" @Umka
Я свою десь половину вже прочитала, хоч я не люблю книги для дітей або підлітків, але ця мені подобається))
Для мене наразі сюжет підлітковий, про дитячі і підліткові проблеми і переживання, принаймі в тій книзі, що я читаю) але досить глибока книга, я такі люблю. А за весь цикл не знаю, може в наступних книгах будуть вони вже дорослі
Все, 3-я ночі, дочитала "Мою неймовірну подругу". Відмітьте, пліз. Флешмоб я здається закінчила перша? Справді, дальше вони виросли, книжка вже не для дітей , треба буде читати цикл далі...
Отож, наш флешмоб закрила - ура) мені випала книга Джоан Харріс, П'ять четвертинок апельсина. Як і всі її "гастрономічні книги" - ця не виняток, дуже смачна) я навіть сфоткала рецепт яблучно-абрикосового пирога, лиш не знаю коли руки дійдуть до нього Книга цікава, не проста. Сюжет інтригує. Не сподівалася такої розвязки. Рада за головну героїню, яка знайшла своє щастя)
Я не планувала, але вписуюсь у ваш список сімейних саг)) Прочитала, дуже задоволена і вам рекомендую Кетрін Беннер "Дім на краю ночі". Начало ХХ века. Остров Кастелламаре затерялся в Средиземном море, это забытый богом уголок, где так легко найти прибежище от волнений большого мира. В центре острова, на самой вершине стоит старый дом, когда-то здесь была таверна «Дом на краю ночи», куда слетались все островные новости, сплетни и слухи. Но уже много лет дом этот заброшен. Но однажды на острове появляется чужак — доктор, и с этого момента у «Дома на краю ночи» начнется новая история. Тихой средиземной ночью, когда в небе сияют звезды, а воздух напоен запахом базилика и тимьяна, население острова увеличится: местный граф и пришлый доктор ждут наследников. История семейства доктора Амедео окажется бурной, полной тайн, испытаний, жертв и любви. «Дом на краю ночи» – чарующая сага о четырех поколениях, которые живут и любят на забытом острове у берегов Италии. В романе соединились ироничная романтика, магический реализм, сказки и факты, история любви длинною в жизнь и история двадцатого века. Один из главных героев книги — сам остров Кастелламаре, скалы которого таят удивительные легенды. Книга уже вышла или вот-вот выйдет более чем в 20 странах.
Прочитала свою флешмобну книжку.Гарна сімейна історія -3 роки 1966-1969 життя канадської родини .Звичайно,зі згадкою минулого,трагедіями минулого і сучасності,які вплинули на життя батька Едварда,а потім і Тома.І чудова Меган-єдина дочка ,яка все тримала на собі.І захотіла щось трішки змінити