Сьогодні відбулася читацька зустріч і на ній стартував читацький флешмоб 2017 року. Кожен учасник зустрічі отримав від форуму вітання з річницею форуму у вигляді пряника. В кожному прянику була назва книжки,яку учасник повинен прочитати на протязі 2017 року і обов'язково написати відгук на форумі у відповідній темі на книгу,а також буде вітатись відгук на ФБ у групі форуму чи на своїй сторінці з посиланням на тему книги. Окрім учасників зустрічі до флешмобу може приєднатись кожен форумчанин. Для цього потрібно написати в цій темі " Приймаю участь" ,а також вказати нік форумчанина, від якого ви готові прийняти назву книги для прочитання на протязі 2017 року. Відповідно, вказана людина вибирає для вас книгу. Список форумчанок ,які приймають участь і їх книги: @Ирина - "Сердце Хирурга" Ф.Г.Углов, "Прислуга" Кэтрин Стокетт Завершила @ludmilka-milka - "Ты изменил мою жизнь" Абдель Селлу, "Добло і зло " І.Карпа Завершила @Irysya - "Ежевичная зима" Сара Джио Завершила @tuchka - "Аэропорт" Артур Хейли Завершила @Firejuli - "Зов кукушки" Роберт Гэлбрейт (Джоан Роулинг) Завершила @Лямонка - " Триумфальная арка" Эрих Мария Ремарка Завершила @ariannagres - "Хорошо быть тихоней" Стивен Чбоски Завершила @Nadushka - "Случайная вакансия" Джоан Роулинг Завершила @Pr. Mcgonagall - "Часы" Майкл Каннингем, "Намір" ЛюбкоДереш Завершила @Seledo4ka - "Происхождение всех вещей" Элизабет Гилберт @Knopo4ka - "Оголений нерв" Світлана Талан Завершила @Marisha - "Сага о Форсайтах" Джон Голсуорси Завершила @Soulless - "Долі і фурії" Лорен Ґрофф, Д.Корній "Тому, що ти є" Завершила по одній книзі @milka - "Любовь во время чумы" Габриэль Гарсиа Маркес Завершила @Margaruta - "Добро пожаловать в мир, Малышка!" Фэнни Флэгг @Читачка - "Сeстри Річинські" Ірина Вільдe @Gafijka - "Чтец" Бернхард Шлинк Завершила @Lady Chatterley - "Мужчина не ее жизни" Джон Ирвинг Завершила @Метелик - "11.22.63" С.Кінг @Stacey - "Бог мелочей" Арундати Рой @...Яна... - "Правила виноробів" Джон Ірвінг
У мене з цього списку у хотілках Прислуга і Тріумфальна арка, а Маркеса до речі, давно хочу прочитати Сто лет одиночества або Полковнику никто не пишет, дівчат, не можна поміняти Любов на Полковника?
Мілка, Любов краща за Полковника. Ну і який сенс флешмобу,якщо зараз всі на форумі поміняємо собі книги?
Маріша, виправ назву в книзі Карпи на Добло і зло. Почитала відгуки - оце повезло, дехто вважає цю книгу найкращим твором Ірени Карпи.
Так ... вже знаю, я вчора на зустрічі в Гугл полізла подивитися що то за Гелбрейт Роберт... була здивована.... бо не знала, але дівчата переважно всі були в курсі,то лиш я так відстала від життя....
І я з радістю беру участь! Єдине - будь ласочка, лише те, що є в українському перекладі або українською написано!