Я теж за лист. Але то треба оперативно вирішити, щоб до кінця тижня якби що взяти. Може й дівчата підключаться, які хотіли бути в долі, але пропустили темку. Ну і в групі на фб можна буде попросити Настю розмістити інфу
Я щось сумніваюся, що ще один лист потягнемо. Підтримую адресну допомогу, я думаю що і крім листа можна щось придумати.
Я за адресну допомогу.Бо не знати,чи ще один лист зберемо.Все-таки тут дівчата багато одягу передали.Хіба мала дитина.Але чи то є такі листи
мені подобається ідея з будинком перестарілих, або можна книжки для якогось класу школи-інтернату. А може хтось знає, кому конкретно потрібна допомога. Минулого Іра писала, що її брат організовує щось для дітей . До Миколая ще є час, думаю само собою знайдеться потреба. були би гроші, а куди витратити знайдемо
Якщо не зберемо ще один лист, то я маю волонтерку з Франківщини, вона зараз в Києві живе, організаторка "курсів української мови", засновниця "є- дата".. кілька років підряд вона збирає Миколайчиків на схід. Збирає книжки українською мовою для діток...
і мені подобається, про дітей всі завжди думають, а про стареньких немічних людей, в забутих Богом будинках престарілих, які не мають що вдіти нормальне чи поїсти, рідко люди згадують...а там люди хворі і перед смертю варті, хоча б щоб про них хто згадав і шкарпеток теплих подарував....Моя подружка, до речі, вже раза 2 збирала між друзями на фб допомогу і везла в будинок престарілих- б/у одяг хто міг з дому їй давав, якісь здається мінімально продукти, шкарпетки...то вони аж плакали, що про них хто згадав...гроші не давали. Можу в неї спитати, що їм треба. А старі якісь теплі бабські-дідовські светри напевне у багатьох є чи ще якісь речі... Подружка перше в них була, бачила їх потреби, навіть питала, що кому найбільше треба...все як звідти їде, дуже плаче
Зараз її спитала, каже що у Франику в престарілих гарні умови, є все, а вона їхала аж за Галичем в село Більшівці (то може Адріана могла б завезти, подружка казала могла б поїхати пижиком теж), там каже вони живуть в совдепівських умовах, мало мають, раді всьому, і старим шмоткам, вони як діти. Їх близько 40чол плюс-мінус, раді будуть цукеркам, милу, крему для рук чи для бриття чоловікам... Я думаю ми могли хоча б цукерок, мила і шкарпеток купити на ті гроші? але ви вже кажіть, як дітям, то дітям. Я лише просто згадала про цей притулок
Голосуйте, хто за що, або одній дитині до подарунку, ви хотіли ще іграшку і ще чогось на ті гроші хлопчику докупити (на зустрічі пропонували), або маленька приємність близько 40 стареньким на Миколая, в яких теж немає рідних, або вони їх покинули там вмирати...
Але на 40чол тих грошей замало....то або докидати і купити щось...бо якщо там 1000грн, то по 22грн на людину???
Ну так, поки що 1100 здається, по 27грн десь на людину, але там ще може хтось трошки хотів докинути, хто ще мав бажання, Ірина здається писала, що може долучиться, і ще хтось, хто не брав участь, то по шоколадці і шкарпетки за 18грн або по милу можна було б нашкрябати (на фб можна ще попросити в людей). Я думаю якби хоча б 1600 десь зібрали, гривень 500 ще лишилось, то можна було б спробувати цим зайнятися. Хоча згідна, не крутий подарунок, але думаю комусь і шоколадка з шкарпетками було б приємно отримати...Ну не знаю, дивіться...Я не наполягаю, бо справді мало грошей на таку кількість престарілих, але якщо є бажання, клич в соц мережах міг би чимось допомогти думаю, час ще до Миколая є
Стареньким можно і продуктами допомогти. А ще краще подзвонити і запитати що краще. Я попробую ще когось підключити.
На зустрічі вирішили докупити хлопчику ще якусь іграшку. З рештою - підтримую будь-яку ініціативу. Але треба визначитись, хто зможе все закупити і відвезти
Якщо стареньким,то треба конкретні речі-продукти чи що там.А не давати гроші.Бо навряд чи дойдуть за призначенням
Та ніхто і не каже про гроші, я написала вище, що подружка казала- солодощі, засоби гігієни, мило, крем...ну все залежить від фінансів
Наш подарунок для Олега вже готовий! Перед пакуванням все перефотала) Куртка Батнік і джинси Спортивні штани і легка кофтинка Спортивний костюм Кросівки Побутова гігієна (шампунь, мило рідке і тверде, зубна паста і щітка) Білизна і шкарпетки (5 трусів, 3 майки, 2 пари теплих шкарпеток і 2 - тонких) Трек, конструктор, спінер Пазли Книжечки Канцтовари (розмальовки, альбоми, фарби, пензлики, фломастери, олівці, наклейки) Солодощі В результаті такий вийшов пакунок (трамбувала як могла:)