і це шокує, яка колосальна кіпа відео і інфи в неті, що земля натурально плоска і кругла, як в біблії!)) я сама чуть чуть повірила)))) а це не вже, коли ви теж чучуть повірите прикольний чувак)))
Днями подивилася з чоловіком фільм Хот-дог з Тільом Швайгером. Легка комедія. Сподобалось. Це фільм цьогорічний, видно що Швайгер вже з підтяжечкою)
Плакала((( Так, що сльози самі лились потоком!!! Я дивилась фільм "Герцогиня". Боже, яка важка доля бідної і нещасної жінки! Яке виснажливе її життя!
Вчора з чоловіком дивились фільм Ти квач! Фільм заснований на реальній історії - 5 дорослих дятьків ще зі школи кожного травня грають у квача, хто програв той цілий рік лузер)
Особисто я, такого безбожного фільму, як "Последнее похмелье" не бачила. Мені не сподобалось. Так, я люблю приколи на релігійну тематику, не є набожною і віруючую взагалі не є, але ... ну трохи занадто. Це тайна вечеря, на якій всі налакались до безпам"яти, ну і в такому ж дусі.
Дуууже класний фільм! Дівчата, подивіться! "Невидимый гость" Сталась ДТП, помер хлопець. Винні багаті люди, але тато хлопця наматиметься весь фільм доказати правду. Яким способом? - Всіма можливими.
"Девушка с тумана" Також розслідування. Шукають зниклу дівчину. Схожий на "Невидимого гостя" чимось. Також цікавий, раджу подивитись. Фільм з Жаном Рено.
Фильм "Плохие дела в Ель Рояль". Вот это ПОЧТИ как у Тарантино, заставило меня лечь в 3 ночи! Даааа, многое пытались повторить, но естественно ВСЁ не то! 2,5 часа, но уже не могла дождаться, когода это всё закончится. Нет обалденного тарантиновского чёрного юмора, правда попытки были. Если б не кричали на все стороны, что это ПОЧТИ как Тарантино, я б и нормально досмотрела. Но я, ёлки-палки))))) придиралась ко всему, и в итоге меня это весь фильм злило))) В общем вроде ничего фильм, просто слабенькая попытка скопировать его фильмы.
Полный список номинантов на Оскар-2019 Номинация "Лучший фильм года": • "Черная пантера" (Black Panther), режиссер Райан Куглер; • "Чёрный клановец" (BlacKkKlansman), режиссер Спайк Ли; • "Богемская рапсодия" (Bohemian Rhapsody), режиссер Брайан Сингер; • "Фаворитка" (The Favourite), режиссер Йоргос Лантимос; • "Зеленая книга" (Green book), режиссер Питер Фаррелли; • "Рома" (Roma), режиссер Альфонсо Куарон; • "Рождение звезды" (A Star Is Born), режиссер Брэдли Купер; • "Власть" (Vice), режиссер Адам Маккей.
З таким задоволенням щойно подивилася фільм "Бути Астрід Ліндгрен"! От наче загалом історія сумна, хоч і з хепі ендом, проте такий світлий фільм! І - не віриться, що таке дикунство відбувалося от же ж, менше ста років тому!
А, і, до речі, що мене особливо вчергове вразило - наскільки жорстокою та лицемірною може бути церква, в цей момент насправді нікуди не подівся, на жаль :(