нєєєє, Настя, ну то ж класика, йди хоч по темці пробіжись, або глянь , як розсуждати про книги, які ви ніколи не читали)))) Взагалі дивно, ми стільки про неї читали, а тебе боком обійшло, не до добра той весь Моем, світа білого не видиш з ним!)))
Ань, я два роки майже нічого не читала))) Нііі, не буду я темку пробігати, вже не хочу після фільму))) Оо, є у мене книга, яку я хочу після фільму прочитати, отой Букшоп, але вже не Пенумбри
Дивлюся кіно "Життя по Джейн Остін". Зібрався клуб книголюбів, які кожного місяця читають одну із книг Остін і обговорюють її.
Я слідку я за популярними іжговістами в інстаграмі, там сотні тисяч підписок і от вони реально почали нелавно переконувати, що щемля плоска і я реально передивилась і переситала міліон всього на цю тему, чудові- чУдні люди)
Тобто, "Земля плоска"? То зрада))) У біблії чітко написано, що Земля має форму кулі!!! Вони не можуть доводити протилежне. Ще мені мама постійно наголошувала, що там вчені довели/відкрили, що у біблії давно вже написано, що Земля кругла. Якось так)))
Там піздєц доказують, саме, що кругла, но не куля, серйозно і далі про масонів, змову наса,диявола... Насть, хоч посилання?, але то реально затягуууує!)
З Вікіпедії Насправді Земля не є ідеальною сферою. Через добове обертання вона сплюснута з полюсів, висоти материків різні, припливні деформації також спотворюють форму поверхні