Вчора додивилась трилогію, Таймлесс: Рубінова, Смарагдова і Сапфірова книги. Книги набагато кращі. Фільм для доросліших, накручено такого, не сподобалось. От книги супер.
Іііі, та дамммм))) Знову "Мерзенна вісімка" Вона така мерзенна, що хочеться ще раз переглянути, смакуючи деталі Особливо сподобався момент, коли брат зустрівся з сестрою. " - Как ты? - Хорошо...уже хорошо. Увидела твое лицо, и все сразу стало нормально)))" Такой ми-ми-ми момент... И тут доля секунды, и его лицо уже на ее волосах " - Зачем ты это сделал? Он ж уже почти сдался! - Он очень долго сдавался, я ему просто помог"
Бліін, Настя, я єдина, хто не зміг осилити колись цю Мерзенну вісімку і досі не додивився її до кінця???))))))
Таке собі)))) Не знаєте куди діти півтора години ввечері, ласкаво прошу переглянути цей фільм))) Ні про що, реально! Коли закінчився я так і сиділа з відкримим ротом, від здивування. Хоча чому дивуватись, багато ж ніякущих фільмів є, але все сподіваєшся що на цей раз щось стоюче)))
Трохи раніше дивилась. Фільм сподобався. Не дуже добре вже пам"ятаю книгу, але здалось що у фільми трохи забагато містицизму. Оте "чужой" з картини кхекаючий завжди. Не знаю, може помиляюсь, але здається що портрет у книзі просто старів, чи ні... Але точно не вилазив за межі картини і не ричав на Грея. Можу і помилятись. Але фільм гарний! Це фільм "замерзшие". Ні ні це той Фроузен, що Анна і Ельза Все набагато смішніше Я не знаю, я інакше як сміятися, не можу більше нічого з ТАКИХ фільмів))) Вони спускались, підйомник вимкнули, і вони утрьох на висоті тусуються. І далі ціла купа смішних моментів. Чувак стрибає ламає ноги, обидві відкриті переломи з кістками назовні. Вовки ним повечеряли і почали вити від щастя. Далі дуже довго і нудно йде сніг, але рука, так всю дорогу і торчала з-під снігу. Мальованих псів, ой вибачте, вовків там стііільки назбиралось, прям не знаю як там турзону побудували. Ще б крокодили полізли з-за ялинок. Короче геть не трібний фільм, як на мене. Рейтинг цього фільму 8,6!!! Боже, звідкии????? За щооо??? Єдиний фільм, після якого мені все ж таки захотілось прочитати книгу. Чудовий просто. Спокійний, атмосферний, десь аж захотілось сльозу пустити. Рейтинг 6,5, це геть не справедливо "Это просто женщина, которая хочет держать книжный магазин" і до того у власному будинку!!! І стільки перешкод. Дуже сподобалась головна героїня, мегаспокійна, гарна, врівноважена. Цікава тема кохання, хоча у фільми її майже не розкрито, тільки натяк. Любов до книг. У книжковому магазині просто неможливо бути самотнім
Я до речі цих на підйомнику бачила уривками по телевізору колись, дивилась не уважно- то так стрьомненько було)
Фильм "Убрать из друзей: даркнет" Смотреть всем любителям "Чёрного зеркала"! Девочки, я впервые смотрю фильм такого формата, то есть весь фильм это просто чат друзей. Вот такой формат фильма: Мне очень понравился. Это фильм 2018 года. Опять же поднимается вопрос вываливания всей своей жизни в инет, и последствия такой откровенной жизни. Потому ещё раз убеждаюсь, себя можешь выставлять сколько угодно, НО не детей! Да это фильм, но психов и в реальной жизни хватает, не исключаю что и сейчас такие темы есть. Что для меня стало ПОЛНЕЙШИМ открытием (может будете смеяться, но реально про это не знала!!!), так это существование ДаркНета!!! ШОК! Наш интернет это только верхушка айсберга, это детский лепет, по сравнению с тем, что на самом деле творится немного глубже! Ну и вывод ещё один)))) Никогда ничего не бери, что вроде просто так валяется, или кто-то "случайно" забыл! И финал фильма понравился, неожиданный!
Овва) не стриматись певно було) Я боюсь щось хом'ячити, навіть дрібязок, бо потім більше втрачаю) а таку дорогу річ тим більше.
І так, подивилась ще перший фільм про Даркнет. Виявилось, що той що вище то була вже друга частина))) Більше сподобалась друга частина, хоча і цей так нічого))) Ще один схожий фільм "Веб-камера" Це фільм також від Нетфлікса, від нього ж і "Чорне дзеркало" Нууу, цікаво місцями було. Але вже менше балів ніж даркнету. Ну і взагалі бомбезно сподобався фільм "Дикі історії"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дивіться вже і зараз!!! Фільм скаладається з кількох історій не пов"язаних одна з одною! Але народ, які історії Ну як, нічого нового, "уже всё было написано", очевидні речі, але яка подача!
Понравился! Фильм про хакеров взламывающих всё и вся))) Они развлекались, самоутверждались, уповались своей популярностью тайной...пока не попались. Но и тут они нашли выход. Прикольно обыграны ситуации. Есть и наивных немного моментов, ну не немного а чуток больше, но можно на них закрыть глаза. В общем хороший фильм. Вот фильм "Тау" про умный дом. Не очень. Вроде начало было хорошее более-менее, но дальше уж очень "умничал" этот дом И музыкой он увлекался, и природу он хотел увидеть, и как его зовут, и человек ли он вообще Девушка там была закрыта ради эксперимента, она одурачила умный дом, перенастроила его, пела ему песни, рассказывала сказки, в итоге все плохие умерли а они выбрались из-под обломков! УРА!
Я ужасно долго сопротивлялась, но вчера мужу удалось меня уболтать на "Бойцовский клуб". Причиной моего нежелания было всего навсего названия фильма))) Я психологически не могла настроиться на то, что буду смотреть фильм про драки) Но оказалось всё намного проще. Класный фильмец! Хм, интересная темка - мужчины, чтоб снять напряжение и скинуть агрессию, создали клуб, где они спускают пар. Прям не знаю, в какой мне клуб записаться для успокоения))) Бггг