Після невдалого "Худеющего" Стівена Кінга переглянули "Стрінгер" ))) Сподобався фільм! Це яскравий приклад відданого працівника, фаната своєї справи, який показує, що людина, якщо захоче, може з нічого тааак піднятись, таких висот досягти в житті! Дуже цікавий фільм! Головний герой з зовнішністю не дуже привабливою, в кінці фільму змушує в себе закохатися жінку, яку він добивався так же наполегливо, як і свою роботу )))
Я після зустрічі читацького клубу, в продовження теми боротьби з євреями дивилась фільм Чорна книга. Події картини розгортаються під час другої світової війни. Співачка єврейського походження, що вступила в ряди голландського опору, бажає будь-що-будь відшукати зрадника, відповідального за смерть всієї її сім'ї, проникає в штаб-квартиру місцевого відділення Гестапо.
От, от, от і я так кажу Адекватний, приємний хлопець І взагалі мені цей сезон найбільше подобається, такі почуття вирують Того разу без поцілунків було так скучно a:ссс88: Ніякої любові, пристрасті, якось так прісно Ну а тепер просто мексиканський серіал
Мені Марина дуже подобається. І гарна і ніби розумна, і трохи сором"язлива. Хоча Катя, з довгим волоссям мені теж подобається. Така стервочка, але щось в ній є. Короче, інь-янь Хочу щоб вони були разом у фіналі. А тобі?
Я би була чоловіком, то вибрала би Катю Вона в тому капелюсі на дискотеці була така стильна, що капєц Зараз закидаєш мене помідорами, але мені ще й Раміна подобається
Я справно віддивилась перший сезон тільки ) Зараз навіть не тягне. Я дивлюсь деколи передачу "Стосується кожного" a:ссс83:
Та чого закидаю. Як би я була чоловіком, то теж повелась на таку веселу, безтурботну, жіночну, хоч і трохи дурочку. Але я іі зовнішність не зацінила.
Мене питання Другої світової війни не полишає. Вчора ходили з чоловіком на фільм "Незламна". Мені дуже сподобалось. Сюжет цікавий, що такий відомий снайпер, герой Радянського Союзу, сильна жінка - солдат, але все таки жінка, хоч і незламна. Героїня класно зіграла. І любов є, хоч не правдива (по фільму на фронті знаходить своє кохання і не одне, а в біографії - вона на фронт вже йшла одружена і син був), але гарно, хоч і трагічно А її слова на виступі в Чікаго (вона мала переконати уряд США прийняти участь у війні) мене просто порвали (копіюю з її біографії) «Джентльмены, — разнёсся над многотысячной толпой собравшихся звонкий голос. — Мне двадцать пять лет. На фронте я уже успела уничтожить триста девять фашистских захватчиков. Не кажется ли вам, джентльмены, что вы слишком долго прячетесь за моей спиной?!» Толпа замерла на минуту, а затем взорвалась неистовым шумом одобрения
Я теж його бачила, актор зіграв на всі 100% Я навіть не знала, що гомосексуалізм так жорстоко переслідувався
Я теж його бачила, для мене він став повним розчарування. Тема дуже крута, історія цікава, багатогранна і людини, і машини, і сам той час - а жодна грань не розкрита , як на мене дуже слабенька режисура, операторська робота, та навіть сценарій. Таку класну ідею так бездарно втілили. Якби цей фільм вийшов років 10 тому назад, це було би мега круто, а як на 2015 рік, з теперішнім рівнем кінематографа, то виглядає дуже блідо, так ніби нашвидкоруч зліплено, аби гроші заробити на відомій темі і акторах. Що до підбору акторів, то головний герой гарно зіграний, а от Кіра Найтлі - як завжди "ніяк", ну то моя думка, я в якому фільмі її б не бачила, всюди вона одинакова, як на мене акторської гри - 0. Десь з половини фільму стало нудно, додивилася, так щоб додивитися.
Хочу поділитись враженнями про перегляд фильму "Таємне вікно" http://www.kinopoisk.ru/film/4304/. У головній ролі Джонні Депп, який тут відмінно зіграв. Дуже сподобався фільм. По повісті С. Кінга "Secret Window, Secret Garden". Рекомендую! Чудова екранізація таланту та фантазії Кінга.
А я подивилась міні серіал "Чорне зеркало"- по рекрмендації Мандаринки- вибух мізковий, немогла відірватись, бомбезна антиутопія- хоча місцями уже і не анти:( Рекомендую всім!!!!!!!!!!!