Обговорюємо фільми

Тема у розділі 'Фільми', створена користувачем Stacey, 8 бер 2015.

1. Stacey

Stacey Книгоман

Повідомлення:
    3.289
    Симпатії:
    9.092
    Ділимось враженнями про фільми.

2. Stacey

Stacey Книгоман

Повідомлення:
    3.289
    Симпатії:
    9.092
    Після невдалого "Худеющего" Стівена Кінга переглянули "Стрінгер" )))

Сподобався фільм! a:ссс36:

Це яскравий приклад відданого працівника, фаната своєї справи, який показує, що людина, якщо захоче, може з нічого тааак піднятись, таких висот досягти в житті! Дуже цікавий фільм! a:ссс31:

Головний герой з зовнішністю не дуже привабливою, в кінці фільму змушує в себе закохатися жінку, яку він добивався так же наполегливо, як і свою роботу )))

Радомська подобається це.
  3. tuchka

tuchka Книголюб

Повідомлення:
    461
    Симпатії:
    1.328
    Стать:
    Жіноча
    Я після зустрічі читацького клубу, в продовження теми боротьби з євреями дивилась фільм Чорна книга.

Події картини розгортаються під час другої світової війни. Співачка єврейського походження, що вступила в ряди голландського опору, бажає будь-що-будь відшукати зрадника, відповідального за смерть всієї її сім'ї, проникає в штаб-квартиру місцевого відділення Гестапо.

4. Margaruta

Margaruta Книгофан

Повідомлення:
    2.439
    Симпатії:
    6.374
    Стать:
    Жіноча
    А ніхто не дивиться "Холостяк"? axixi

5. Meri Poppins

Meri Poppins Книгоман

Повідомлення:
    3.480
    Симпатії:
    9.840
    Стать:
    Жіноча
    Маргарита, я дивлюсь. aprivet

6. Lady Chatterley

Lady Chatterley Книгоман

Повідомлення:
    4.174
    Симпатії:
    13.558
    Стать:
    Жіноча
    Я перші 2 чи три серії продивилась, мені цей холостяк найбільше подобається:))))

Margaruta подобається це.
  7. Meri Poppins

Meri Poppins Книгоман

Повідомлення:
    3.480
    Симпатії:
    9.840
    Стать:
    Жіноча
    Я всі дивилась. Дивлюсь онлайн. Це для мене як фон, коли їсти готую a:bbb95:

8. Margaruta

Margaruta Книгофан

Повідомлення:
    2.439
    Симпатії:
    6.374
    Стать:
    Жіноча
    От, от, от і я так кажу a:ссс66: Адекватний, приємний хлопець akrasota І взагалі мені цей сезон найбільше подобається, такі почуття вирують a:ссс31:
    Того разу без поцілунків було так скучно a:ссс88: Ніякої любові, пристрасті, якось так прісно :bbb97: Ну а тепер просто мексиканський серіал :ссс28:

9. Margaruta

Margaruta Книгофан

Повідомлення:
    2.439
    Симпатії:
    6.374
    Стать:
    Жіноча
    Марина, а ти за кого вболіваєш? Хто подобається? a:ссс56:

10. Meri Poppins

Meri Poppins Книгоман

Повідомлення:
    3.480
    Симпатії:
    9.840
    Стать:
    Жіноча
    Мені Марина дуже подобається. І гарна і ніби розумна, і трохи сором"язлива. Хоча Катя, з довгим волоссям мені теж подобається. Така стервочка, але щось в ній є. Короче, інь-янь axixi Хочу щоб вони були разом у фіналі. А тобі?

Margaruta подобається це.
  11. Margaruta

Margaruta Книгофан

Повідомлення:
    2.439
    Симпатії:
    6.374
    Стать:
    Жіноча
    Я би була чоловіком, то вибрала би Катю axixi Вона в тому капелюсі на дискотеці була така стильна, що капєц a:ссс21:
    Зараз закидаєш мене помідорами, але мені ще й Раміна подобається a:ссс56:

12. Stacey

Stacey Книгоман

Повідомлення:
    3.289
    Симпатії:
    9.092
    Я справно віддивилась перший сезон тільки ) Зараз навіть не тягне. Я дивлюсь деколи передачу "Стосується кожного" a:ссс83:

13. Meri Poppins

Meri Poppins Книгоман

Повідомлення:
    3.480
    Симпатії:
    9.840
    Стать:
    Жіноча
    Та чого закидаю. Як би я була чоловіком, то теж повелась на таку веселу, безтурботну, жіночну, хоч і трохи дурочку. Але я іі зовнішність не зацінила.

14. Meri Poppins

Meri Poppins Книгоман

Повідомлення:
    3.480
    Симпатії:
    9.840
    Стать:
    Жіноча
    Мене питання Другої світової війни не полишає.
    Вчора ходили з чоловіком на фільм "Незламна". Мені дуже сподобалось. Сюжет цікавий, що такий відомий снайпер, герой Радянського Союзу, сильна жінка - солдат, але все таки жінка, хоч і незламна. Героїня класно зіграла. І любов є, хоч не правдива (по фільму на фронті знаходить своє кохання і не одне, а в біографії - вона на фронт вже йшла одружена і син був), але гарно, хоч і трагічно :ссс52:А її слова на виступі в Чікаго (вона мала переконати уряд США прийняти участь у війні) мене просто порвали (копіюю з її біографії)
    «Джентльмены, — разнёсся над многотысячной толпой собравшихся звонкий голос. — Мне двадцать пять лет. На фронте я уже успела уничтожить триста девять фашистских захватчиков. Не кажется ли вам, джентльмены, что вы слишком долго прячетесь за моей спиной?!» Толпа замерла на минуту, а затем взорвалась неистовым шумом одобрения

Mandarunka, Lady Chatterley та Margaruta подобається це.
  15. Stacey

Stacey Книгоман

Повідомлення:
    3.289
    Симпатії:
    9.092
    Ми з чоловіком вже подивились 4 серії Гри престолів ))) a:ссс19:

16. Stacey

Stacey Книгоман

Повідомлення:
    3.289
    Симпатії:
    9.092
    Вчора подивились крутяцький фільм "Гра в імітацію" )))

yanaantonevska подобається це.
  17. Margaruta

Margaruta Книгофан

Повідомлення:
    2.439
    Симпатії:
    6.374
    Стать:
    Жіноча
    Я теж його бачила, актор зіграв на всі 100% a:ссс89:
    Я навіть не знала, що гомосексуалізм так жорстоко переслідувався ajajaj

18. Gafijka

Gafijka Книголюб

Повідомлення:
    640
    Симпатії:
    3.147
    Стать:
    Жіноча
    Я теж його бачила, для мене він став повним розчарування. Тема дуже крута, історія цікава, багатогранна і людини, і машини, і сам той час - а жодна грань не розкрита , як на мене дуже слабенька режисура, операторська робота, та навіть сценарій. Таку класну ідею так бездарно втілили. Якби цей фільм вийшов років 10 тому назад, це було би мега круто, а як на 2015 рік, з теперішнім рівнем кінематографа, то виглядає дуже блідо, так ніби нашвидкоруч зліплено, аби гроші заробити на відомій темі і акторах. Що до підбору акторів, то головний герой гарно зіграний, а от Кіра Найтлі - як завжди "ніяк", ну то моя думка, я в якому фільмі її б не бачила, всюди вона одинакова, як на мене акторської гри - 0. Десь з половини фільму стало нудно, додивилася, так щоб додивитися.

Stacey подобається це.
  19. КнижковийХижак

КнижковийХижак Перехожий

Повідомлення:
    3
    Симпатії:
    21
    Стать:
    Жіноча
    Хочу поділитись враженнями про перегляд фильму "Таємне вікно" http://www.kinopoisk.ru/film/4304/. У головній ролі Джонні Депп, який тут відмінно зіграв. Дуже сподобався фільм. По повісті С. Кінга "Secret Window, Secret Garden". Рекомендую! Чудова екранізація таланту та фантазії Кінга.

milka, Mandarunka, Lady Chatterley та ще 1-му подобається це.
  20. Lady Chatterley

Lady Chatterley Книгоман

Повідомлення:
    4.174
    Симпатії:
    13.558
    Стать:
    Жіноча
    А я подивилась міні серіал "Чорне зеркало"- по рекрмендації Мандаринки- вибух мізковий, немогла відірватись, бомбезна антиутопія- хоча місцями уже і не анти:( Рекомендую всім!!!!!!!!!!!

Mandarunka, КнижковийХижак, Nadushka та 2 іншим подобається це.

Поділитися цією сторінкою