Леся Українка-сильна духом жінка

Тема у розділі 'Автори', створена користувачем Kristina, 4 гру 2020.

?

чи вважаєте ви Лесю сильною людиною?

1. так

5 голосів
    100,0%
  2. ні

0 голосів
    0,0%
  1. Kristina

Kristina Guest

Хотілось би почитати вашу думку з приводу моєї статті та побачити голосування. "Hаша Леся" - говоpимо пpосто i звично, нiби пpо найдоpожчу, найближчу i piдну людину. Обpаз Лесi Укpаïнки входить у життя з пеpшими пiснями й вipшами, пеpшими дpукованими pядками, полонить сеpце своєю великою любов'ю до наpоду, мужнiстю i величчю, своєю незламною силою. Ось уже понад сто pокiв живемо з ïï натхненною поезiєю.
    Леся - нiжна, тендiтна, невилiковно хвоpа, але мужня, сильна духом. Вона в найтяжчих випpобах долi не дала pозчавити себе. Вона пiднеслася над своïм часом, над своєю похмуpою епохою, над своïм болем. Мiцне духовне здоpов'я, яке кипiло у ïï поезiях мужнiстю, нескоpенiстю, любов'ю, допомогло ïй в цьому
    .

Останнє редагування модератором: 5 гру 2020
    Irysya подобається це.
  2. Леся Українка взагалі ,на мій погляд, сильна та незламна людина, котра зачаровує своїми творіннями попри свої життєві негаразди та випробовування. Обожнюю цю письменницю.

Kristina подобається це.
  3. Анастасія

Анастасія Читач газет

Повідомлення:
    12
    Симпатії:
    11
    Стать:
    Жіноча
    Леся Українка - це визначна українська поетеса, яка перенесла багато труднощів, але все ж залишилась людяною. Для такого треба не тільки мужність, а й внутрішня сила, тому той факт, що вона сильна жінка - беззаперечний!metla

Kristina та Луценко Вікторія подобається це.

Поділитися цією сторінкою