В цій темі ділимось всіма нашими зимовими настроями, різдвяними стравами, новорічними прикрасами будинку і всякими святковими штучками)))
Наш форум також готується до зимових свят! От сьогодні у нас вже й сніг пішов Дівчата, ще якось хочеться вам "одягнути" форум, чи нехай просто буде сніг, так "ненавязчиво" ?
О, я а в спальні гірлянду повісила вже, таку мило, просто вогники одноколірні, між двома вікнами, а чоловік в вечері прийшов і такий , "о, "М" може... мейбі", що це за нятяки?!:))))" Потім зафоткаю і покажу
Романтік влаштувала? ))) У мене вже руки чешуться ляпати щось на вікно, та сусіди не зрозуміють))) Ще почекаю, а коли зроблю, також тут покажу))) То має бути гарно, нічим не гірше сніжинок, які я раніше робила)))
В мене колись був Санта на санках який ганяв через монітор туда-назад. Навіть не пам'ятаю де та програмка((
Настя, сніжинки чудові!!! А я цього тижня терміново взялась за роботу- треба мені довишивати різдвяний чобіток з Санта Клаусом, навіть читаю менше А ще маю кілька іграшок на ялинку які вишила на початку року, але ще маю парочку доробити, то теж потім все покажу.
Настя, щось такого плану я вже давненько хочу зробити, але ще не придумала як))) Аня, зразу рецепт давай)
Та і я в своєму житті торт 2 рази пекла))) То і не до мене! А на фото мені взагалі здалось що то манти в сметані
чомусь асоціація з собакою Павлова А я вирішила цього року ялинку все-таки не ставити. Бо ось ми всі свої речі перенесли сюді - потім буде коробка на балконі, а я такого не люблю Та й кішка тут за кілька днів без нас звалить ялинку, ще за це переживати. Але святкувати ми поїдемо в Чернігів до моїх батьків, будуть безпосередньо батьки, брата дружина з дітьми, ну і ми з чоловіком. Доводиться їхати, бо брат в АТО, діти страждають, що без нього - то треба їм свято влаштувати. Ми готуємо всім подарунки, я замовила дівчинці данді - вже настоюються Мені для повного святкового настрою не вистачає угг та светра з оленями (ніколи аж так не хотіла ні того, ні іншого, а тут от прямо треба!) А ще на роботі такий гарний корпоратив намічається - я в захваті! Свято наближається!
Ань, які класні фотки! Данді - це, по суті, кекс. Десь з Великобританії походить. Там справа в тому, що сухофрутки-цукати настоюються в алкоголі, кекс печеться за місяць до Різдва, замотується в плівку і місяць просто настоюється. Він чудовий!