Я пам'ятаю, як ти написала, що плану не дотримуєшся, не виходить. От і я тепер до того самого дійшла)))
В мене в планах прочитати не менше 30 книг, 10 з них ті, що порадили на ЛЛ, а саме: 1. Фредрик Бакман Бабушка велела кланяться и передать, что просит прощения 2. Шэрон Дрейпер Привет, давай поговорим 3. Кэтрин Бэннер Дом на краю ночи 4. Кэтрин Стокетт Прислуга 5. Наринэ Абгарян С неба упали три яблока 6. Мэри Энн Шеффер, Энни Бэрроуз Клуб любителей книг и пирогов из картофельных очистков 7. Джон Уильямс Стоунер 8. Фредрик Бакман Вторая жизнь Уве 9. Мари-Од Мюрай Мисс Черити 10. Уинифред Уотсон Один день мисс Петтигрю
В мене виклик всього-навсього на 25 книг. А от список на рік ніколи не складаю, хіба що 2-3 книги можу закинути в хотілки. Зазвичай рішення щось почитати дуже спонтанне і проблема в обранні книги вирішується протягом одного дня)))
Я цього року встановила виклик на 50 книг, як в найкращі часи. Списку не маю, якісь хотілки на ЛЛ зберігаю, якісь підглядаю у книжкових блогерів, обираю під настрій)
В мене виклик знову великий. В читалці десь 700 книг. І паперових штук 200.тому обираю під марафони, спільне читання і що хочеться. Як довго обираю, то використовуючи рандомайзер
А я виклик поставила 100. Але вирішила дитячі не враховувати. Щоб бачити свою реальну картину. Може потім збільшу, якщо пощастить)
Хоч це теж не сильно інформативно. Тому що іноді читаю, наприклад, оповідання доросле, яке теж не велике. Або підліткова література на 100 сторінок. Одним словом, ясно, що нічого не ясно) але малого на20-30 сторінок напевно таки не буду вносити
Я написала в челенджі на цей рік 25 книг, але думаю його збільшу. Минулого року ставила 50 і не справилась, тому не загадую))). Вже стандартно щорічно переношу свій недовиконаний план за минулі роки (віднявши вже прочитані), плюс додаю флешмоби. Головне прочитати частину із мого списку (пишу тут сама для себе, щоб потім викреслювати прочитане) 1. Кінг- 11.22.63 2. Список Шиндлера 3. Люко Дашвар - Покров 4. Ірвінг Ялом -Шопенгауер як ліки (додаю до списку, читаю по одній книзі Ялома на рік) 5. Кідрук -Бот 6. Кідрук - Небратні 7. Харрис- Ежевичное вино 8. Маркес- Сто років самотності 9. Рассказ служанки 10. Сосни 11. Карлос Руис Сафон - Тень ветра 12. Дівчина мого сина 13. Стефані Майер- Аптекар 14. Гюго- Собор Паризької Богоматері 15. Клуб любителей книг и пирогов из картофел.очистков (починала читати, треба продовжити) 16. Лис- Діва млинища 17. Грег Мортенсон- Три чашки чая 18. Ірвін - Мир глазами Гарпа 19. Правила виноделов 20. Молитва об Оуене Мини 21. Замок Броуді 22. Хейлі - Готель (читаю по одній книзі Хейлі на рік) 23. Вербер- Мурахи (починала читати, не пішло, дам же шанс) 24. Вербер- Імперія ангелів 25. Мовчання ягнят 26. Тесс Герітсон -Ассистент 27. Франк Тільє - Головоломка 28. У лісі-лісі темному 29. Диявол у Білому місті. 30. Патрік Макграт - Павук 31. Доктор Живаго 32. Дж. Евгенідіс"Середня стать" 33. Жан-Мішель Генассія "Клуб невиправних оптимістів" (додаю в 2020) 34. Фредерік Бакман - Тут була Бріт-Марі (додаю до списку) 35. Фредерик Бакман- Бабушка велела кланяться и передать что просит прощения (додаю) 36. Габрієль Зевін "Славетне життя Ей-Джея Фікрі" (додаю до списку) 37. Горан Петрович "Крамничка "З легкої руки" ( додаю до списку) 38. Тоні Моррісон "Кохана" (додаю) 39. Донато Кариззо "Потерянные девушки Рима" (додаю) 40. Лайонел Шрайвер "Цена нелюбви" (додаю) 41. Гессе Герман "Сиддхартха" (додаю) Плюс Новорічний флешмоб на лайвлібі 42. Алекс Михаэлидес "Безмолвный пациент" 43. Джон Вердон "Загадай число" Плюс Завдання на 2020 рік в Біблосі сага 44. Элена Ферранте "Моя гениальная подруга" Плюс борг Флешмоб на річниці Біблосу на 2019 рік 45. Віктор Домонтович - Дівчинка з ведмедиком
Гарний список. У лісі-лісі темному читала, але ледве пригадую)) Кохана мій борг з 2019) Замок Броуді мій флешмоб на цей рік
Мілка, всі книги, які я читала з твого списку дуже класні. І по-доброму зазадрю, бо у тебе має бути дуже крутяцький читацький рік!