Книголюби також люблять шопінг! Тут ми обговорюємо всі спільні закупки, шопінг, знижки у магазинах, на сайтах
Я би зробила цю тему доступною лише для зареєстованих осіб якщо таке можна бо правильно Марина каже щоб це перетворилось на мегамаштабну продавалку.
Альонка, мені творожок не бери, зараз глянула в холодильник, я ше його маю! то мені лише те какао-масло!
Та щоб закрити її.то певно Настя мусить розібратись з технічним боком.щоб її знов не викинуло з флудилки
Суми за закваски: @Marisha - 105 @milka - 26 @Soulless - 21 @Lucky - 21 @tuchka - 35 Мар'яна - 59 Розрахуватись можна при отриманні Хто хоче на карту, пишіть, скину номер
Дівчата, закваски вже у мене. Всі беру на зустріч в п'ятницю. Кому раніше треба або хто не планує на зустрічі бути, можна забрати з дому
@Лямонка , попередимо Як хочеш, можу собі пару заквасок своїх на пробу дати. Думала, що не назбираємо на мінімалку, то собі трохи забагато замовила
Дівчата, Айхерб листа прислав, що для заказ від 60 долларів немає плати за вагу... я перевірила тільки що... дійсно так) якщо є бажаючи то можемо зібрати... я маю хотілок на 20 дол..треба ще на мінімум на 40. Нічого ні написано про термін дії такої акції .... тож ціна сайту і все... ваги немає)