Мені здається, що якщо приходять дійсно сильні біди, то це навпаки гуртує людей, забуваються якісь образи і один одному допомогають)))
Зрада Є на світі різна влада, Також є і влада зради. Це коли гілля ламають, Це коли життя вбивають, Це коли під корінь різко Злодій підрубав берізку. І стоїть вона підтята, Крили білі вщент відтяті, І тепер відкрите серце Більш за все бажає смерті, Й не замолиш ту провину, Навіть як зігнеш ти спину. Мудра Бджола
Герої України Побачила в метро я хлопця молодого, Крутилось з десять шибеників біля нього, А він, хоч сильно брала його втома, Віз цей кагал смішний батькам додому, Зо дві хвилини ніби намагався спати, А потім з дітьми починав знов жартувати, Він тренером був цих малих бандитів, Хоч ззовні і вони здавались дітьми. Я хочу шану добру тим братам віддати, Що люблять і уміють працювати, Що йдуть робити добру чесну справу, Хай нині і назавжди мають добру славу! Мудра Бджола
Українська мова Українська мова, мова калинова, Соловейко в гаю, зелена діброва, І лани широкі, й доли аж до неба, Тільки ти для мене, більшого не треба. Мова від колиски, від гаїв розмаю, Мова, котра Душу мою чисту крає. Що в тобі, рідненька, звідки ти взялася? Як ти із Землею волоссям сплелася? Дякую я Богу, дякую країні За цю мову чисту, мову солов`їну! Мудра Бджола
Гімн Українському Народу Хочу нашому Народу Проспівати гімн за вроду, За легку і добру вдачу, Працьовитість і терплячість, Бо віками щедрі руки Землю вдобрюють крізь муки І плекають урожаї, Ще й находять часу в гаю Слухать пісню солов'їну, Неповторну і єдину, Що дає нам радість жити І весною знов творити На цій щедрій, на землі, Як лелеки-журавлі Знов сплетуть гніздо на щастя. Йде Вкраїна крізь ненастя У нові віки, до раю, Кожну гілочку плекає Добрим серцем, вірним словом, Щоб почули знов і знову Ці пісні в зеленім гаю Наші діти в щедрім краю. Мудра Бджола
Перше вересня (моїм дітям) Я діток двох чарівних народила І у садочок поряд тут водила, Та вже дорослі стали соколята, Розкрили крила добрі пташенята, Донька у інститут ось поступила, На путь нелегкий лікаря ступила, Синочок в математику вертає, Його програмування там чекає. А я із легким сумом пригадаю, Що соколят у вирій випускаю І відійде в минуле добре свято, Яке для мене значило багато. Мої малята вже дорослими стрічають Цей день і у життя рушають. Мудра Бджола Переглянути вкладення 380
Тиша Яке це щастя вільно дихать, Яка це Радість вільно жити, Коли ти Сонце лиш кохаєш, Коли ти крилами злітаєш У вільне добре синє Небо, І мені більшого не треба! Мудра Бджола
Передчуття Осені Дерева ще зелені, ніби літо, Та тихо позіхають ніжні віти. Прийшла пора спочинок їм відчути, Про радість і тепло на мить забути. Іде щаслива Осінь золотая, Коли дерева листячко скидають, Щоби заснуть у спокої зимовім, А на весні проснутись в світанковім Пробудженні, як Матінка-Природа Покличе знов відкрить красу і вроду, Щоби злетіть у новім чистім колі, Щоби зими забути колискові. Це вічне Коло нам дає всю радість Відчути в розмаїтті вірну Славу, Котра несе велике щастя жити Тому, хто любить на Землі трудитись... Мудра Бджола
Чисті думки Чисті думки, чисте сумління, Чисте Життя - тільки для сильних. Тільки ґартовані пломенем Сонця Можуть відкрито чисті долоні Вам протягнути, щоб руку пожати. Чисті Серця плекайте же, брати! Мудра Бджола
Дві подружки Дві подружки ідуть у перший клас, Їм бантики вплітають для прикрас, Сидять за партами дівчата молоді, Так роки пролітають золоті. Їх музика ще більше заплела, Натхення їм дала по два крила, У хорі, у квартети разом спів Дівчаток-подружок у свій танок повів, Ще фізику учили як сонет, Коли кінчали нудний мінует. А потім доля раптом розвела, По різних континентах рознесла. Життя, робота, діти, чоловік, І промайнув в розлуці вже не рік. Та лиш відкрию фото я альбом, І знов дитинство позове крилом. Веселим сміхом, радістю без хмар... Як хочеться вернути трохи чар Того часу, коли були дітьми, І лиш найкраще кожну мить плели! Моїй подружці Ірі на День народження! :)) Мудра Бджола
Свобода В Житті моєму настає Свобода, Мене бере до себе Матінка-Природа, Я до садів й полів назавжди повертаюсь, До Неба чистого сьогодні вилітаю! Нема кайданів і оков із криці, Мені відкриті Світу таємниці! Я дихаю повітрям чистим, свіжим І трав святих торкаюсь радо й ніжно! Мудра Бджола
Про яку саме свободу йде мова? Мені це смерть нагадує...тоді коли дійсно повертаєшся до Матінки природи і отримуєш абсолютну свободу.
Життя як Подих Моє дихання може бути різним: То пустотливо дихаю, то грізно, То мов метелик весело вдихаю, То тихо-тихо, як мечем засяю. Буває дихання, як злет у піднебесся, Коли Душа немов від сну воскресне, В такі хвилини я так рівно дишу, Немов листа у Простір ніжно пишу І дякую Творцеві за хвилини, За те, що вийшла на нову вершину! Мудра Бджола
Свобода на Природі не смерть :)) Це сводоба Дихання, Радості, Рухів, Творчості :)) Природа така активна та багатогранна, що вона і є Життя :))
Крок Ідеш за кроком крок життя, Дорогу так кладеш, Із року в рік ти майбуття Намистом все плетеш. Що значить крок один в житті? Він подих, часу плин. Що важить зернятко в ріллі? Маленький зовсім син У мене народивсь колись, Як грудочка тепла, До мами ніжно притуливсь. Розкрились два крила, Злетіли мріями увись Всі поклики Світів, Маленький хлопчик народивсь І в вирій полетів. Мудра Бджола
Як поринаєш у нове Життя Коли ураз підрізав болем крила Тобі хтось ниций, то скоріш забудь. Розкрий із радості і мрій вітрила Й в нове Життя рушай, в щасливу Путь. Залиш образи і надії десь далеко На того, хто убить тебе хотів, Лети до Рідної Душі, Лелеко. Бо він сьогодні теж на самоті. Поринете ви разом в нові далі, До Сонця, до Небес, в мрійливий Світ, Забудете удвох свої печалі, І Щастя ваш благословить політ! Мудра Бджола
Озима Ще Осінь золотая пропливає, А ґрунт нове зерно уже чекає, Озиму сіять треба вже пшеницю, Щоб новий урожай зумів вродиться З землі, яка віками дітям родить, Як Мати вірна і добра завжди годить, Віддасть усе, щоби дитина полетіла, Їй подарує чисті білі крила. Плекайте ж, діти, Матері ви вроду, Любіть і поважайте всю Природу, Бо кожне зернятко дарує вічну силу, Щоб Матінка-Природа знов родила. Мудра Бджола