Мені подобається, малій не дуже. Присмак гіркуватий від шоколаду чорного. Це печиво мега супер-пупер шоколадні - я таке обожнюю. Хочу з молочним повторити і з цього тіста зробити коржі та перемастити їх сметанним кремом. Хочу такого тортика))) Буде гарно контрастувати гіркуватий присмак коржів і ніжний смак крему)))
Я не пекла ці печенька, бо не люблю шоколад. Але на рахунок тортика. Насть, а ці печенька ростуть такою гіркою, чи то їх так формувати треба? Бо якщо ростуть, то виростуть і коржики, тож як ти їх перекладеш, хіба що зріжеш гірку?
ОМГ, в мене з Великодня багато білків заморожених, то їм вже все? Щось думала, що довше можна зберігати
Ну це рекомендовано. В мене стоять і 3міс, все ок))) То ж і м'ясо можна зберігати максимум до пів року. А в мене деяке і рік стоїть, десь загубиться))))
Збережу собі))) Давно хочу приготувати цей торт мого дитинства. "Вишнева гірка" Скоро і свіжі вишні будуть))) http://www.povarenok.ru/recipes/show/21422/
В нас теж так називали, дуже давно такого не їла, ще певно в дитинстві. І в мене при його вигляді звучить голос Павла Дворського в голові
Неймовірно смачно і мега просто! Вафельний торт Пачку масла збити з банкою згущеного молока. Кожен слой пересипати щедро меленими горіхами. В холодильник на день. Тепер я знаю який десерт у мене буде коронним