І на даний час, бо я колись, наприклад, обожнювала Максім і її плачевні пісні, а пісня "Я не проживу без тебе це життя" взагалі була хітом всіх часів моєї юності
Ой, я чомусь теж не можу назвати одну улюблену. Я останнім часом присіла на Мірзояна, Антитіла, 5'nizza, і в кожного є кілька пісень про кохання, які всі різні по настрою...
Мені за останній час лиш одна пісня сподобалася, так що аж до мурашок і сліз в очах ( що в мене практично ніколи не буває), але вона не романтична
Оооо, Соловій то був період, коли я просто мільйон разів підряд слухала. Мабуть переслухалась))))) тепер просто на фоні її вирізняю,але щоб аж "ах"- пройшло)))
І романтичну улюблену теж не можу сказати. Дуже подобається You raise me up це вроді з Мулен Руж якщо я не помиляюсь.
Я з романтичних люблю Стінга, здається з Шер співав пісню. Ну це так перше, що на думку спало, а так то їх багато, улюблених
І в мене найулюбленіших неймовірна кількість. Чомусь одразу згадалася "A-HA Velvet", вона скоріш мрійлива, ніж романтична.
То просто чисто западенське, слово в слова я таку розмову чула від половини своїх друзів і родини, та і сама отримувала подарунки на день валентина, що але і на 8-ме березня:)) На словах, про такс фрі, я в екстазі ридаю:)))
Я, до речі, про них не чула, поки не вийшов альбом Вакарчука "Брюссель", і Бабкін там бере участь. Сам по собі цей альбом мені дуже подобається, ну і Бабкін у ньому яскравий - отак я дізналася про 5'nizza. Спробувала послухати їхні пісні - ну якось не моє, взагалі не бере (припускаю, що можу бути неправа, бо точно не все слухала, та навіть і не так багато). Тільки у "Брюсселі" та його "Ще осінь зовсім молода" - там взагалі волосся дибки встає від енергетики. я, чесно кажучи, серйозної лірики очікувала, а тут - ну геть несподівано - айфони і бла-бла
Ааааааааааааааа, не в тему, бо Валентин іще не минув Та чи я хвалилася, що ми цього року йдемо знову на Депеш Мод? Ох, як я хочу літа! Такі бомбезні дядьки - просто дух схоплює!
Я теж торчу від 3в1. Пояснювала це братові з Сумської обл але мені здається що він не зрозумів)) Але спитайте нашу Надюшку - вона теж добре знає що таке 3 в 1 бо в неї ДН в лютому))
Ми сьогодні купили чоловікові новий чохол на телефон. А в нього завтра ДН то я йому заспівала що то йому на Валентина і на ДН))