Ооооооо, я їх обожнюю!!!! До речі, давно не слухала. Треба виправити. Пам'ятаю,як років 8-9 тому тащілась від їхнього призрака опери та і ще від купи пісень.
Вони вокалісток міняли... не завжди то добре було. Остання може бути, але тільки не вживу... тут їй до Тар'ї дуже далеко. Оце з альбому 2015р.
Щодо вакалісток не знаю,давно не слухала. Я від їхньої цієї пісні балдію, в мене такі мурашки від неї. Але вона вже дуже стара
Уууууу Whishmaster - це практично класика, золотий вік Nightwish ))) разом з Nemo, Over the hills and far away, Sleeping sun та й взагалі майже всі пісні періода Тар'ї були класні. Потім вона пішла з групи і в них з'явилось пискляве непорозуміння на ім'я Аннет, і от зараз вони знайшли Флор і потроху стають знов схожими на самих себе
Ого, ти такий знавець групи?)) Тар'я це така чорненька з довгим волоссям,так? П.с. Дуже люблю ці пісні,що ти написала))))
Тар'я це та, в котрої шикарний голос!!! Ті пісні, що я вказала в попередньому пості всі співала вона. А в другому відео то співає вже Флор
я теж люблю симфонік метал, один з улюблених стилів. а зараз включаю Urban Xmas radio , хочеться святкового настрою http://mjoy.ua/radio/urban-space-radio/
Слухаю це радіо вже купу років. Минулого року трохи менше,бо були лише пісні часів дуже давніх і тільки закордонні. А в ін.роки багато українських колядок на сучас.лад. Це так піднімає настрій і настрою на різдвяні свята!!!
Для всіх, хто хоче трошки долучись сьогодні до західного християнства, традиційна шотландська за походженням (завдяки Р.Бернсу) але відома далеко за межами своєї малої батьківщини традиційна різдвяно-новорічнаа пісня:
Ааааааааа, я зрозуміла, що якщо отак не можу відповісти, то у мене улюбленої немає, та навіть те, що подобається просто, назвати не можу
Я взагалі не розумію поняття улюблена пісня. Тому що це все залежить від настрою в мене. Я взагалі музику люблю. До вагітності улюбленими жанрами були рок, інді. Тепер рок не можу слухати, лише вибірково.