Дуже гарна!!!!! а ми теж вже поставили свою, теж штучна, але дуже бідна))) наш шкодник приходить і так її обсмикує як добрий кіт. певно думає, що то мячики)
А я багато років хотіла дуже ялинку на свята, але хотіла саме велику, а ставити її не було де. А тут перебралися в таку велику хату - ну як можна не ставити? ))) На диво, кішці йолка нецікава взагалі. Ну але про всяк випадок усі іграшки пластикові ))
Теж підозрюю ,що Даня буде під ялинкою сидіти - шкоднічати. Вже повзає,тому щось приховати вже тяжче.
А ми в морозильці знайшли відповідь від Святого Миколая . Коротеньку правда , але так аби повірив і сам прочитав ))) Ідею взяла з книжкі Толкиена "Письма рождественского деда" Як тікі малий розпишіться в школі планую вести листування з я Дідом Морозом або з Миколаєм .
Наталя, ялинка супер. дуже гарно поєднались кольри і ліхтарики, якісь такі цікаві, зірочки? Іра, цікава ідея, треба прочитати ту історію!
Я щось навіть не бачила таких, дуже люблю холодні відтінки в гірляндах, сині, білі голубі, і чогось маю тільки жовтііііі, як лампочки іліча:)))
Ми з донькою зробили цього року пряничну хатку. Скажу чесно, в мене до кулінарії - рученьки-крюченьки, тому таке, хоч і кривеньке, творіння для мене - справжній геройський вчинок . Сам процес дуже сподобався, доця вже планує на наступний рік пряничкову вулицю .
Дуже класна!!! А я тиждень тому почала писати лайфліст і один із пунктів у ньому якраз зробити таку хатку)))
Дуже гарна хатка, мені б такі "рученьки-крюченьки" Ми вчора імбирні пряники пекли і розмальовували, то не дуже й відрізниш, де я малювала, а де Максим
Людочка, хатка дуже затишна!!! Я цього року напекла пряників, мала бути ялинка прянична і багато маленьких, як прикраси на звичайну ялинку. Але далі справа не просунулася, вони в мене вийшли тверді і айсінг я вже не робила, і так ніхто їсти не буде мабуть ((
Я купила в польському магазині готову суміш для імбирних пряників, напевно, на Різдво спечу. Дайте, будь ласка, рецепт айсинга
Я теж купляла готову суміш - безпрограшний варіант (там додається ще яйце, масло вершкове і мед). Прянички вийшли неймовірно духмяні, в міру м'які, просто ідеальні. А до цього три роки поспіль пекла за різними рецептами з інтернету (минулого року за рецептом з майстер-класу Надія-Делікатес), дотримувалася по-чесному дозування і часу випічки. То виходили дубові цегли, з абсолютно неїстівними смаковими властивостями. То ми їх прикрашали канцелярським глітерним клеєм (все одно їх ніхто би не споживав) і вішали на ялинку. Як прикраси, то виходили досить оригінальні і гарні.